Disse poster på dit budget koster dig unødigt penge

Er du en af dem der godt kan lide at have styr på budgettet? Så er denne artikel nok ikke så meget for dig. Den er skrevet til dem af os, der nogen gange har brug for et spark bag i, for at komme på den bedste retning, rent økonomisk.

Mange af os der ikke altid har det bedste overblik over vores økonomi, har derfor brug for lidt indsigt i hvor det potentielt kan gå galt og hvilke steder vi med fordel kan kigge på i vores budget for at optimere vores økonomi. Det starter som altid med at kigge på de mest gængse poster, altså dem langt de fleste betaler en god slat penge til hver måned.

Mobilabonnementet er oftest totalt unødvendigt

Da jeg sidste gang gennemgik familiens budget og så hvor stor posten til mobilabonnementer egentlig var, blev jeg noget forundret over hvordan jeg lykkeligt kan betale så mange penge til noget, som jeg sandsynligvis ikke udnytter 100% alligevel. Det er nemlig sådan at mobilselskaberne er gode til at kamuflere hvad det egentlig er man betaler for og hvad man egentlig får for sine penge. Dette er jo ikke en tilfældighed, da de jo oftest tjener flest penge på de mennesker der ikke lige har gidet tænke over hvor meget de egentlig bruger et givent abonnement. Mange er jo typisk endt i et lidt dyrere mobilabonnement i forbindelse med køb af en ny mobiltelefon og glemmer at nedgradere til et mindre abonnement når nu bindingsperioden er udløbet. En mobilabonnement sammenlign finder du hos mabonnementer.

Streamingtjenester

Hvornår har du sidst været logget ind i mofibo? Netflix? Spotify? Ikke inden for de sidste 2 uger? Så er det måske på tide at du får kigget lidt på om du overhovedet bruger det nok til at retfærdiggøre at betale til det hver måned. Nuvel, det er ofte ikke mange penge vi snakker om, men som ordsproget siger så gør mange bække små jo en stor å. Afmeld alle de tjenester du ikke bruger alligevel, eller køb eventuelt et mobilabonnement, hvor der er en masse inkluderet som fx plenty’s.

Dit bredbånd er sikkert for hurtigt

Selvom det selvfølgelig er rart at have en hurtig forbindelse når den skal bruges, så er det sandsynligvis langt de færreste der har brug for hastigheder over 50mb. Alligevel sidder rigtig mange mennesker på forbindelser over 100mb, som de sandsynligvis ikke udnytter til fulde. Nedgrader din forbindelse hvis du kun bruger den 50% eller mindre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *