Mange rengøringsfirmaer implementerer nye lønsystemer

Mange af de danske rengøringsfirmaer har inden for de senere år rullet nye lønsystemer ud. Det betyder, at en branche, der ellers har haft tildens til at halte gevaldigt efter, når det kommer til modernisering har taget et skridt op af stigen, når det kommer til at blive moderne. For bare få år siden var det nemlig meget gamle og måske endda også forældede lønsystemer, der blev brugt. Sådan er det stadig i nogle virksomheder i dag, men der er også rigtig mange, der er kommet godt efter det. Det betyder blandt andet, at de systemer, der nu bruges har integrationer til andre programmer. For eksempel kan bogføring af lønnen blive kørt automatisk med de nye systemer. Det er en branche i stor udvikling, og det anses, at det kun er et spørgsmål om tid, før de sidste virksomheder får taget skridtet op af stigen.

Samme udvikling i flere brancher

Det er ikke kun rengøringsfirmaer, der er i en stor fremgang. Det er også andre ligneden brancher, der før har haltet efter. Det er meget de praktiske fag som for eksempel tømrere, murere og malere. Tendensen er dog klar, og det er at disse brancher er på vej med på den teknologiske bølge, hvor de nye lønsystemer kommer over. Det er altså ikke længere kun det lokale rengøringsfirma, der stadig bruger gamle og måske endda forældede programmer. De er begyndt at hoppe med på nyere og mere moderne programmer.

Men hvorfor er udviklingen sådan?

Det kan være meget interessant at dykke lidt ned i, hvorfor udviklingen er som den er. En af årsagerne er blandt andet, at de nye bogholdere og revisorer bliver uddannet i de nye systemer, og det kan derfor være svært for rengøringsfirmaerne, tømrerfirmaerne med videre at finde en kompetent bogholder, der kan være i det gamle system. De nyuddannede der skal ud at have job i virksomhederne kender mest til de nye systemer, og derfor kan det bedre betale sig at skifte over i et nyt en gang for alle, når det er den vej udviklingen peger.

Der er ligeledes en lang række nye og smarte integrationer i de nye lønsystemer, der gør, at de er med til at gøre hverdagen noget nemmere for de mange lokale virksomheder. Det kan for eksempel være integrationer til et regnskabsprogram, en online bestillingsformular og så videre. Mulighederne med de her nye systemer er altså langt bedre, end de andre var og der er ingen tvivl om, at det er fremtiden. Samtidig så er der inden for de senere år blot kommet flere og flere nye integrationer til, og der er nok slet ingen tvivl om, at der også vil komme det i fremtiden.

Man kan altså på mange måder sige, at de nye rengøringsfirmaer med videre er kommet godt efter det med teknologien. Dog mangler stadig at komme med, men det er uden tvivl blot et spørgsmål om tid, før det er tilfældet. Vi holder i hvert fald øje med udviklingen her hos nyeloensystemer.dk, hvor vi jævnligt vil holde Jer opdateret på den spændende udvikling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *